13 december 2012

De Wentelwens


Sylvie is boos omdat al haar vrienden uit haar klas nu nog alleen maar optrekken met haar broer Sep. Dat komt omdat Sep bij FC Hasseldijck speelt. Dat is een voetbalclub voor kinderen die een heel groot talent in voetbal hebben!
En soms mag je dan mee naar Italië om een grote voetbal wedstrijd te spelen! Maar dat kan alleen maar als dat in je rapport staat dat je elk jaar krijgt. Soms staat er in dat rapport dat je niet meer door mag spelen. Bij FC Hasseldijck.

Sep gaat waarschijnlijk naar Italië omdat hij de topscoorder van het team is! Alle vrienden van Sylvie, het zusje van Sep, willen daarom vrienden met hem zijn! Maar dat vindt Sylvie niet leuk! Als ze op een dag echt heel boos op iedereen is omdat ze allemaal met Sep vrienden willen zijn, wenst ze dat Sep niet naar Italië mag. Maar daar krijgt ze al snel spijt van. Want eigenlijk is ze best trots op haar broer! Maar wat gebeurd er als haar wens toch dreigt uit te komen?

Ik vind het een super leuk boek! Achterin staan ook een paar recepten die in het boek voorkomen! 

Leuk om een keer te maken dus! Alles zit ook mooi in elkaar. Dus er zijn meerdere avonturen te gelijk in het boek die je eigenlijk weer een beetje vergeten bent, maar dan komt daar later toch ook nog een oplossing voor.

Het is een boek dat echt voor alle leeftijden geschikt is! Geschreven voor jongens en meisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten