11 juli 2013

Dat zou ik nooit doen!

Dit fantastische boek gaat over je gevoelens, hoe je denkt en hoe je dingen bijvoorbeeld beslist. In allemaal super leuke hoofdstukken wordt verteld hoe iets gaat. Bijvoorbeeld bij het eerste hoofdstuk uit het boek: Wat ziet jouw oog? In dat hoofdstuk zie je eerst een heel groot plaatje met allemaal muizen, een kat en twee bange mevrouwen op een stoel. Als je dan een stukje leest begint dat stukje met een opdracht: Kijk naar dit plaatje, welke muis heeft GEEN staart? Jij gaat zoeken en vindt de muis zonder staart. In het stukje daarna lees je dan dit: Je hebt tijdens het zoeken naar de muis zonder staart waarschijnlijk niet gezien dat de kat ook geen staart heeft. En ik was daar helemaal ingetrapt en jij waarschijnlijk ook als je het boek leest! In het boek zitten allemaal va dit soort opdrachten, raadsels en links naar filmpjes. Super leuk!
Ik vind dit zo'n geweldig boek! Echt een van mijn favorieten! Het is niet een echt lees boek maar het is wel leuk om met z'n allen te lezen of gewoon samen met je ouders! Dat heb ik ook gedaan met mijn ouders, en zelfs die wilden steeds mee blijven lezen en vonden het super interessant! Aan de achterkant van het boek staan ook allemaal spelletjes die met het boek te maken hebben. SUPER SUPER SUPER leuk! Ik twijfel niet over het cijfer voor dit boek! Een dikke tien!!!!!!!!!!!!
Het boek is geschikt voor heel veel leeftijden alleen moet je er wel echt interesse in hebben, anders kunnen de oefeningen, raadsels enzovoort net iets te moeilijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten