18 juli 2013

De waanzinnige boomhut

Andy en Terry wonen in een super leuke grote boomhut. Ze hebben er van alles: een doorzichtig zwembad, een limonade fontein, een bowling baan, een aquarium met mensenetende haaien en ga zo maar door. In dit boek lees je wat er allemaal gebeurd in die boomhut. er komt een zeemonster een Gorilla, allemaal apen die de hut vernietigen. Ook moeten ze nog in deze drukke tijd een boek schrijven voor meneer Grootneus, alleen die moeten ze al heel erg snel klaar hebben. En dat is niet super makkelijk met al die rare problemen in een boomhut!

 Ik vind het wel een leuk boek, alleen staan er bijna alleen maar plaatjes in. Het is geen echt spannend verhaal, het zijn vooral allemaal grapjes. Dat kan wel leuk zijn, alleen als je heel erg van lezen houd (misschien is dat alleen mijn mening) is het geen super geweldig leuk boek. Omdat je het heel snel uit hebt en het geen echt verhaal is. Maar ik heb mijn vriendin dit boek ook laten lezen (die was bij mij aan het logeren en het trok haar wel aan) en die vond het juist een geweldig boek, juist omdat er veel plaatjes in stonden zo snap je het verhaal ook beter, vond zij. Zij vond net zo als ik dat er ook nog wel een paar nadelen aan zaten, maar dat is bijna altijd zo. En ik denk ook echt dat er heel veel kinderen zijn die het net als mijn vriendin wel een super leuk en grappig boek vinden!

Ik gok de leeftijd voor kinderen van alle leeftijden. Alleen moet je wel een beetje kunnen lezen want als voorlees boek is het geen aanrader, met al die plaatjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten