9 januari 2014

Reckless, levende schaduwen

SPOILER ALERT! Als je het eerste boek nog niet gelezen hebt ga dat dan eerst doen want dan kan je ook dit geweldige boek lezen!
Jacob belandt eigenlijk in een déja vu (situatie die al eerder is gebeurd) alleen moet hij niet het leven van zijn broertje Will redden, maar dat van zichzelf. Hij heeft een erg hoge prijs moeten betalen om Will te kunnen redden. Hij gaat samen met Vos op zoek naar het enige middel wat hem misschien nog zou kunnen redden: een speciale kruisboog. Hij is alleen niet de enige die er naar op zoek is......
Ik vind dit boek minstens net zo spannend als het vorige deel. De barok-stijl van schrijven zou ik normaal waarschijnlijk heel oubollig hebben gevonden. Maar in combinatie met dit sprookjesachtige verhaal past het perfect. Ik raad aan het zo snel mogelijk achter het eerste deel te lezen zodat je het verhaal niet vergeet. Wat onmogelijk is want het boek is onvergetelijk en fenominaal (net als het eerste boek). Ik hoop dat jullie dit boek net zo geweldig vinden als ik.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten