7 augustus 2014

Schat onder de stad

Schat onder de stad gaat over Daantje, haar vader is archeoloog, hij is op zoek naar de schat van de oude suikerkoning, het enige waardevolle dat de familie waarschijnlijk nog heeft.

Als Daantje op een dag uit school komt stuit ze op de assistente van haar vader, een pump steekt uit een stapel oud stof, een stapel loodzwaar oud stof, en Ania, de assistent? Die is eronder vermoord. Daantje denkt dat het expres is,  haar vader denkt dat het een tragisch ongeval is. Hij moet lachen om de mening van Daantje.
Een paar dagen later word Daantje verrast door een man. Hij wil van haar informatie over de schat . . dan blijkt de man precies de zelfde te zijn als de man die in de archeologensite schreef dat Daantje en haar vader archeologen van niks waren. En dat Ania de assistente alles deed. . is dit waar?

Ook heeft Daantje een internetvriend, Thomas. Met hem deelt Daantje een heleboel problemen. En dan heb je nog haar vader, die dag en nacht op zoek is naar de schat . .
en als een van de laatste heb je ene Doctor Augustijn Duval. En natuurlijk haar moeder niet te vergeten….want zonder die dingen, zou dit avontuur er niet geweest zijn.

Ik vond het een heel leuk boek, want ik hou van spanning en verrassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten