5 maart 2015

Eleanor & Park

Eleanor is een dik roodharig meisje in het jaar 1986, die er niet bijhoort. Ze draagt rare kleren en is net weer bij haar stiefvader en moeder gaan wonen. Dus wanneer ze voor het eerst in de schoolbus stapt, wordt ze meteen gezien als een nieuweling. Als ze naast Park, de half Koreaanse jongen die altijd strips leest, in de bus komt te zitten, ergert ze zich kapot. Maar na een tijdje ontstaat er een bijzondere vriendschap en liefde.
 

Ik vind dit echt een geweldig boek! Het is zo anders dan de meeste boeken, waar het gaat om een mooi meisje en een mooie jongen die verliefd op elkaar worden. Nee, dit is een echt verhaal over liefde. Dit gaat ook over alle problemen, jezelf accepteren en niet te veel na te denken over wat mensen van je vinden. Het was geweldig om dit boek te lezen, het was een totaal andere ervaring. 
Ik vond het erg verfrissend om eindelijk weer iets nieuws te lezen op het gebied van romantiek. Ik hoop dat iedereen heel erg van dit boek geniet en er rustig aan begint, want ik heb het veel te snel uitgelezen en heb er nog steeds spijt van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten