3 december 2015

Mijn broer is een superheld

Zack en Luuk zitten in de boomhut, als Luuk opeens naar de wc moet. Als hij terugkomt, blijkt zijn broer een superheld te zijn. Luuk baalt. Zijn broer heeft nog nooit een stripboek gekocht, gelezen of laat staan aangeraakt.
Zack heeft als Sterjongen de opdracht gekregen twee universums te redden. Ook heeft Zack zes super krachten gekregen. Maar welke? Opeens dreigen Zacks super krachten weg te vallen. Net nu er zich een groot probleem voordoet…
Mijn broer is een superheld is een leuk en grappig boek, maar ook heel spannend. Ik vond het spannend toen Zacks super krachten dreigden weg te vallen, toen kwam de wereld in gevaar. Een ander spannend stuk was de bevrijding van Zack door Luuk, Serge (beste vriend van luuk) en Lara (het buurmeisje).
Leuk en grappig was dat Lara steeds op de meest rare momenten vroeg om haar Sigma gelpen met een punt van “nul komma vier millimeter” die ze aan Luuk had geleend.
Luuk heeft heel veel fantasie en houdt van stripboeken en zegt daarom soms rare dingen.
Je ziet hoe Zack steeds beroemder over de hele wereld wordt en Luuk steeds jaloerser. Luuk vindt het lastig om geheim te houden dat Sterjongen zijn broer is die de mensen en dieren redt. het boek is te lezen vanaf 10 jaar. Er staan soms lastige woorden in. Als je goed kan lezen kan het ook vanaf 8 of 9 jaar.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten