29 september 2016

Superjuffie in de jungle

Superjuffie in de jungle gaat over een juf die iets heel speciaals heeft. Die juf verandert in superjuffie als ze een krijtje eet. Dat doet ze omdat ze zo van dieren houd dat ze dieren kan horen roepen. 
Die dieren roepen help. Als ze dat hoort dan eet ze een krijtje en dan gaat ze dat dier redden! Zo komt ze bijvoorbeeld in de jungle terecht en daar beleefd ze een avontuur waar ik nu over ga vertellen.
Op een dag kwamen er vier papegaaien op haar schutting zitten. Ze zijn helemaal uit Afrika komen vliegen om te zeggen dat er iets ergs aan de hand is. hun leefgebied wordt gesloopt.Daarom gaat superjuffie met Bo en Mila, Mimoen en Toby helemaal naar Afrika.Er worden daar 11 hotels neergezet om dat te voorkomen gaat superjuffie met alle dieren uit Afrika die mensen de stuipen op het lijf jagen...
De rest lees je in het boek.
IK vind het het zo grappig omdat superjuffie aan de anaconda gaat vragen of hij mee helpt. Dat is ook heel spannend!đŸ˜± HET is mooi omdat het verhaal gewoon supergek en grappig is. en ook nog goed gescikt voor kids van 8 tot 9 jaar.en het is ook niet moeilijk voor kinderen van 8 tot 9.een goede tip als voorleesboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten